Perhetyö

PERHETYÖN PÄIVITTÄISEEN VIESTINTÄÄN

DomaCare tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia tehostaa perhetyöntekijän arkea. Perhetyö tarjoaa tukea erituisesti alle kouluikäisten lasten ja pienten koululaisten perheille. Tällaista tukea voi olla muun muassa sosiaalityöntekijän antama ohjaus- ja neuvontapalvelu erilaisissa elämäntilanteissa. Perhetyössä korostuvat erityisesti työntekijöiden välinen viestintä ja tallennetun tiedon ajantasaisuus.

Sisäinen viestintä

DomaCare helpottaa isojen tai toisistaan etäällä olevien organisaation yksiköiden keskenäistä viestintää ja edistää laaja-alaisen sekä johdon päätöksen tukea edistävän tiedon saatavuutta läpi organisaation. DomaCaren avulla voit jakaa yksiköiden kuulumisia vaivatta ja seurata päivittäisiä tapahtumia nopeasti.

Lue lisää viestinnästä täällä »

Asiakastietojen hallinta

DomaCare pitää kaikki järjestelmään kirjaamasi tiedot aina helposti ja nopeasti saatavilla. Ajantasaisin tieto on aina sitä tarvitsevan työntekijän käytössä. Takaamme tietojesi luotettavan säilytyksen turvallisilla palvelimilla, jotka varmuuskopioidaan säännöllisin väliajoin.

Lue lisää asiakastietojen hallinnasta täällä »

Lue DomaCaren muista monipuolisista ominaisuuksista täältä »

Voit tutustua asiakkaisiimme ja heidän kokemuksiinsa täällä »

KIINNOSTUITKO DOMACARESTA? TARVITSEKO LISÄTIETOJA?
ASIAKASPALVELUMME AUTTAA

Voit jättää yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme yhdessä DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän esittelystä sekä kerromme kuinka järjestelmä olisi mahdollista räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Nimi (pakollinen)

Yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Toimiala (esim. asumispalvelut, liikkuvat palvelut)

Lisätietoja (esim. yrityksen asiakasmäärä, henkilöstömäärä jne)

Miten sait kuulla DomaCaresta?


Tukiasioissa ja yleisissä tiedusteluissa voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostilla tuki@domacare.fi
tai soittamalla numeroon 020 7424 090. Muut yhteystietomme löydät täältä »