Tietoturva

Turvallinen asiakastietojen
käsittely ja säilytys

DomaCaren asiakastietojen käsittely, tallentaminen ja muokkaaminen tapahtuu aina suojattujen yhteyksien kautta. Ylläpidämme ja kehitämme tietoturvaa jatkuvasti ottaen huomioon uusimmat lait ja säädökset.

DomaCare käyttää yhteyksien muodostamiseen samanlaisia varmenteita, kuin suomalaiset verkkopankitkin omien yhteyksiensä turvallisuuden takaamiseksi. DomaCaren avulla kaikki keräämäsi asiakastiedot ovat aina helposti ja turvallisesti saatavilla.

Tietojen säilytys varmennettuna
suomalaisilla palvelimilla

Tallennamme DomaCaren kautta kirjatut asiakastiedot ajantasaisten tietoturvavaatimusten mukaisille palvelimille, jotka varmuuskopioidaan säännöllisesti. Kaikki tietojen käsittely ja tallentaminen tapahtuu aina Suomen lakeja noudattaen sekä Suomen rajojen sisäpuolella.

DomaCaren asiakastietokanta ja sovelluspalvelin sijaitsevat UpCloud Oy:n ylläpitämässä palvelinhotellissa Helsingissä. UpCloud Oy on johtava palvelininfrastruktuuriratkaisujen toimittaja Suomessa, joka on tarjonnut palvelinkapasiteettiä esimerkiksi Kansalaisaloite.fi ja muihin valtionhallinnon palveluihin. UpCloudin palvelimet sijaitsevat KATAKRI-sertifioidussa palo- ja murtosuojatussa palvelintilassa.

Lue DomaCaren muista monipuolisista ominaisuuksista täältä »

Voit tutustua asiakkaisiimme ja heidän kokemuksiinsa täällä »

GDPR eli EU:n uusi tietosuoja-asetus

DomaCare vastaa EU:n uuden tietosuoja-asetuksen vaatimuksia ja ohjelman käytön voi aloittaa huoletta.

Lue lisää DomaCaresta ja GDPR:stä täältä »