Ajankohtaista

DomaCare TERVE-SOS 2016 -messuilla Seinäjoella

19.5.2016 | Ajankohtaista

kuva_3b

Invian Oy:n Petteri Saarinen oli esittelemässä DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän monia uusia ominaisuuksi TERVE-SOS 2016 -messukävijöille Seinäjoella 18.–19.5.2016. Kaikki yhteystietonsa DomaCare-esittelypisteellä jättäneet saivat omakseen kesän komeimmat pokat!

Kiinostuitko DomaCaresta messuilla vieraillessasi, mutta unohdit jättää yhteystietosi?

Ei hätää sillä meihin saat yhteyden helposti myös nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta sekä puhelimitse 020 7424 0900 ja sähköpostilla info@invian.fi.

kuva_1

Lue lisää ›

Vastaa asiakaskyselyyn ja
vaikuta DomaCaren kehitykseen

18.3.2016 | Ajankohtaista

DomaCare on the Road -kiertue

DomaCare lähtee kiertueelle kesällä sillä haluamme tavata juuri Sinut! Meitä kiinnostaa kuulla mikä sinua askarruttaa DomaCaren käytössä ja ennen kaikkea missä haluaisit tavata. Nähdään siellä, tulemme paikalle!

Vastaa kyselyyn ja voita Samsung Galaxy S7 Edge -puhelin!

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Samsung Galaxy S7 Edge -puhelin (arvo 849 euroa). Arvonta suoritetaan 15.4.2016. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kyselyyn voit osallistua vaikka et vielä olisikaan DomaCaren käyttäjä.

Vastaa kyselyyn täällä »

Lue lisää ›

DomaCare Pohjois-Suomen
Vanhustyö 2016 -messuilla Oulussa

16.3.2016 | Ajankohtaista

DomaCare-ständi kaupunginteatterilla messukävijöiden ollessa teatterisalissa kuuntelemassa luentoa.

Invian Oy oli yhtenä näytteilleasettajista mukana esittelemässä DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmäänsä tiistaina 15.3.2016 Oulun kaupunginteatterilla järjestetyillä Pohjois-Suomen Vanhustyö 2016 -messuilla. Vanhustyö -tapahtumat ovat vanhustyön ammattilaisille tarkoitettuja koulutus- ja näyttelytapahtumia, joissa käsitellään ajankohtaisia ja toivottuja teemoja alan parhaiden asiantuntijoiden ja tunnettujen puhujien esittäminä.

– Messut vetivät todella paljon vanhustyön ammattilaisia pistäytymään DomaCare-ständillä. Erityisesti tarjoamamme mobiilit ratkaisut ovat herättäneet kiinnostusta, toteaa messuilla esittelijänä toiminut Petteri Saarinen.

Lue lisää ›

Mehiläinen Hoivapalvelut Oy valitsi DomaCaren

5.1.2016 | Ajankohtaista

logo-mehilainen Mediverkko Hoivapalvelut Oy:n ja Mehiläinen Oy:n yhdistymisen myötä viime marraskuussa syntynyt uusi yritys Mehiläinen Hoivapalvelut Oy valitsi vuodenvaihteessa palvelutalojensa käyttöön Invian Oy:n kehittämän DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän. Valinnan teki luontevaksi se, että Mediverkko Hoivapalveluissa on oltu jo vuodesta 2009 DomaCaren tyytyväisiä käyttäjiä. Nyt perustettavassa uudessa yhtiössä tulee olemaan noin 1200 asumispalvelun asiakaspaikkaa, mikä tarkoittaa DomaCaren käyttöönottoa koko ikääntyneiden toimialalla.

- DomaCare on ikääntyneiden asumispalveluille erinomaisesti soveltuva toiminnanohjausjärjestelmä. Meille se mahdollistaa esimerkiksi toiminnan tehokkaan seurannan sekä asiakkaidemme yksilöllisen hoivan suunnittelun ja vaikuttavuuden arvioinnin, kiteyttää Johanna Asklöf, Mehiläinen Oy:n liiketoimintajohtaja.

Alan johtava järjestelmä

Nyt DomaCaren käyttäjäksi siirtyvä yli 100-vuotias Mehiläinen on yksi Suomen suurimmista sosiaali- ja hoitoalan yrityksistä. Mehiläisen palvelutarjontaan kuuluvat lääkäri- ja sairaalapalveluiden lisäksi muun muassa ikääntyneiden tehostettu palveluasuminen, mielenterveyskuntoutus ja vammaisten asumispalvelut.

- Olemme todella iloisia uudesta asiakkuudesta. Mehiläinen on yksi Suomen suurimmista hoiva-alan toimijoista ja tämä on hyvä askel meille matkalla kohti markkinajohtajuutta. Muista Suomen suurimmista toimijoista asiakkainamme ovat jo Mainio Vire, Esperi Care ja Mikeva, sanoo Invian Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Jussila.

Vuodesta 2005 lähtien kehitetyllä DomaCarella on vahva ja vakiintunut asema osana suomalaista sosiaali- ja hoiva-alaa, jota käyttävät päivittäin tuhannet tyytyväiset hoiva-alan ammattilaiset.

- Tänä päivänä DomaCare on yksi alansa nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä ohjelmistoratkaisuista, toteaa Jussila.

Liikkuvan työn kasvu

Tämän hetken suurin kasvu tapahtuu hoiva-alalla liikkuvan työn parissa, mikä tarkoittaa sujuvasti toimivien mobiiliratkaisujen merkityksen korostumista yritysten valitessa käyttöönsä erilaisia järjestelmiä.

- On hienoa, että pääsemme Mehiläisen kanssa hyödyntämään kehittämäämme mobiilijärjestelmää osana heidän laadukkaiden hoivapalveluiden toteuttamista. Tarjoamme mielellämme apuamme ja osaamistamme myös uusien toimintaprosessien kehittämisessä, lisää vielä Jussila lopuksi.

Lue lisää ›

RAI-toimintakykyarvio osana DomaCarea

15.9.2015 | Ajankohtaista

Invian Oy on tehnyt kansainvälisen InterRAI-organisaation kanssa lisensointisopimuksen koskien kaikkia RAI-instrumentteja:

  • LTC (Laitoshoito)
  • HC (Kotihoito)
  • MH (Mielenterveys)
  • CMH (Psykiatrinen avohoito)
  • ID (Kehitysvamma)

RAI on kansainvälisesti standardoitu kysely, joka on kehitetty laadun ja kustannusvaikuttavuuden arviointiin ja seurantaan. RAI:n avulla voit tehdä vaativia säännöllisiä ja strukturoituja tiedonkeruutoimenpiteitä asiakkaidesi voinnista. Olemme tehneet yhteistyötä THL:n kanssa sekä sitoutuneet tarjoamaan kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden RAI:n tehokkaaseen hyödyntämiseen.

RAI erottamattomana osana toiminnanohjausta

DomaCare mahdollistaa hoidon laadun seurantaa helpottavan RAI-toimintakykyarviotyökalun käytön suoraan osana DomaCarea. DomaCaren RAI-työkalu on täysin oman kehitystiimimme tekemä ja näin ollen et edes huomaa käyttäväsi järjestelmän ulkopuolista kyselyä.

DomaCaren RAI-integraatio mahdollistaa RAI-kyselyn tekemisen asiakkaalle suoraan DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän kautta. Tämä tehostaa työaikaa ja kehittää asiakastyön laatua merkittävästi. Kun RAI on integroitu tietojärjestelmään ja tietojen keruu kokonaan automatisoitu siirtyy tietojen käytettävyys täysin uudelle tasolle.

Hoidon laadun mittaaminen ja seuranta

RAI-toimintakykyarviota voit käyttää pohjana luodessasi asiakkaillesi henkilökohtaisen hoitosuunnitelman hoidon laatua mittaavine tavoitteineen. Asettamiesi tavoitteiden pohjalta DomaCare pyytää hoitajia kiinnittämään huomiota erityisesti näihin asioihin asiakkaasi arjessa ja raportoimaan niiden onnistumisesta järjestelmän kautta. DomaCaren avulla näet yhdestä paikasta, kuinka asiakkaillesi asettamat tavoitteet toteutuvat ja pystyt reagoimaan mahdollisiin ongelmiin nopeasti.

Lisäksi hoitajien keräämä RAI- ja tavoitedata voidaan muuttaa visuaalisiksi ja selkeiksi graafeiksi DomaCaressa. Graafien avulla teet yhdellä silmäyksellä esimerkiksi vertailun eri yksiköiden välillä. Takaamme, että DomaCaren avulla nostat laadukkaan ja asiakaslähtöisen hoivan sille tasolle mitä sen tulisi olla vuonna 2016.

Lue lisää ›

Jääkiekkokausi käyntiin DomaCare-turnauksella

29.8.2015 | Ajankohtaista

Lohjalainen Harjun Kiekko järjesti v. 2007 syntyneiden junioreiden jääkiekkoturnauksen Lohjalla 29.8.2015.

Invian Oy sponsoroi nuorten jääkiekkotoimintaa ja oli mukana myös turnauksen järjestämisessä pääsponsorin roolissa. Turnaukseen osallistui yhteensä 11 joukkuetta Espoosta, Vantaalta, Porvoosta, Lohjalta ja Nummelasta.

Aurinkoisessa säässä ja reilussa hengessä pelatun turnauksen voitti Blues Juniors Espoosta. Kärkikolmikon täydensivät Etelä-Vantaan urheilijat ja Espoon kiekkoseura.

Turnauksessa järjestettiin arpajaiset, joiden pääpalkintona oli Acon-laukaisualusta syöttötoiminnolla.

Lue lisää ›