Ajankohtaista

Coronaria Hoitoketju Oy valitsi DomaCaren

13.6.2016 | Ajankohtaista

Coronaria Hoitoketju Oy ottaa DomaCare -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön valtakunnallisesti. DomaCare on Suomen johtava hoiva- ja sosiaalialan toiminnanohjausjärjestelmä, joka tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia työkaluja yrityksen toiminnan sähköistämiseksi ja tehostamiseksi. Coronaria on kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut yritys, joka työllistää tällä hetkellä yli 2000 henkilöä Suomessa liikevaihdon ollessa noin 150 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Oikeat työkalut
toiminnan tehostamiseksi

DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia työkaluja yrityksen toiminnan sähköistämiseksi ja tehostamiseksi. Erityisesti DomaCaren mobiilit ratkaisut tuovat hoitajien arkeen sitä joustoa ja liikkuvuutta jota heidän työssään päivittäin tarvitaan.

– Olemme todella innoissamme DomaCaren käyttöönotosta ja sen tarjoamista uusista mahdollisuuksista. Tarkoituksenamme on kehittää teknologialähtöisesti omaa toimintaamme hoivan laadun sekä taloushallinnon tehostamiseksi. Tähän DomaCare antaa hyvät edellytykset, kertoo ICT Päällikkö Suvi Alatalo Coronarialta.

Hoitotyön tehostamisen lisäksi DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmästä löytyy integraatiot jo yli 30 Suomessa käytössä olevan taloushallinnon järjestelmän kanssa. Uusimpiin laskutusosion ominaisuuksiin kuuluu myös PSOP-integraatio, jonka avulla PSOP-palvelusetelien laskutus voidaan siirtää suoraan sähköisesti – ilman käsin tehtäviä välivaiheita – Kuntien Tieran ylläpitämään valtakunnalliseen Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmään.

Yhteistyöllä on merkitystä

DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmää on kehitetty aivan alusta alkaen yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Heidän toiveensa ja kehitysehdotuksensa ovat ohjanneet DomaCaren Suomen monipuolisimmaksi ja hoiva-alan erityiset käytänteet huomioivaksi ohjelmistoksi. Tämä pitkä ja laaja kehitysyhteistyö takaa edelleen sen, että DomaCare mukautuu vastaamaan käyttäjiensä tarpeita oli kyseessä sitten pieni kymmenen hengen tai suuri monien yksiköiden yritys.

– Jatkuva yhteistyö asiakasyritysten kanssa on meille todella tärkeää, sillä haluamme DomaCaren olevan hoiva- ja sosiaalialan teknologian kärjessä tulevaisuudessakin, toteaa Invian Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Jussila.

– Olemme todella iloisia saadessamme Coronaria Hoitoketjun kaltaisen merkittävän suomalaisen hoiva-alan asiakkaan yhteistyökumppaniksemme kehittymään ja kehittämään hoiva-alan käytänteitä kanssamme!

Lue lisää ›

DomaCare TERVE-SOS 2016 -messuilla Seinäjoella

19.5.2016 | Ajankohtaista

kuva_3b

Invian Oy:n Petteri Saarinen oli esittelemässä DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän monia uusia ominaisuuksi TERVE-SOS 2016 -messukävijöille Seinäjoella 18.–19.5.2016. Kaikki yhteystietonsa DomaCare-esittelypisteellä jättäneet saivat omakseen kesän komeimmat pokat!

Kiinostuitko DomaCaresta messuilla vieraillessasi, mutta unohdit jättää yhteystietosi?

Ei hätää sillä meihin saat yhteyden helposti myös nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta sekä puhelimitse 020 7424 0900 ja sähköpostilla info@invian.fi.

kuva_1

Lue lisää ›

Web Frontend Developer (Summer trainee position)

19.4.2016 | Ajankohtaista

{

"employmentPosition": {

"name": "Web Frontend Developer",

"type": "Summer trainee",

"start": "As soon as possible",

"end": "Autum 2016",

"continuationPossible": true,

"employer": {

"name": "Invian Oy",

"website": "http://invian.fi",

siteLocation”: ”Oulu”,

"contactPerson": {

"firstName": "Arttu",

"lastName": "Tanner",

"phone": "+358 40 8275446",

"email": "arttu.tanner@invian.fi",

"preferredEmailTopic": "Web Frontend Developer"

}

},

"responsibilities": [

"Developing Web-applications with senior Frontend developer",

"Working with backend developers",

"Implementing user interfaces created by UX-designer"

],

"technologies": [

"AngularJS",

"SASS/CSS",

"REST",

"ES6",

"Responsive design",

"GIT"

],

"pleaseInclude": [

"CV",

"Examples of previous projects"

]

}

}

Come work for us!

 

Lue lisää ›

Vastaa asiakaskyselyyn ja
vaikuta DomaCaren kehitykseen

18.3.2016 | Ajankohtaista

DomaCare on the Road -kiertue

DomaCare lähtee kiertueelle kesällä sillä haluamme tavata juuri Sinut! Meitä kiinnostaa kuulla mikä sinua askarruttaa DomaCaren käytössä ja ennen kaikkea missä haluaisit tavata. Nähdään siellä, tulemme paikalle!

Vastaa kyselyyn ja voita Samsung Galaxy S7 Edge -puhelin!

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Samsung Galaxy S7 Edge -puhelin (arvo 849 euroa). Arvonta suoritetaan 15.4.2016. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kyselyyn voit osallistua vaikka et vielä olisikaan DomaCaren käyttäjä.

Vastaa kyselyyn täällä »

Lue lisää ›

DomaCare Pohjois-Suomen
Vanhustyö 2016 -messuilla Oulussa

16.3.2016 | Ajankohtaista

DomaCare-ständi kaupunginteatterilla messukävijöiden ollessa teatterisalissa kuuntelemassa luentoa.

Invian Oy oli yhtenä näytteilleasettajista mukana esittelemässä DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmäänsä tiistaina 15.3.2016 Oulun kaupunginteatterilla järjestetyillä Pohjois-Suomen Vanhustyö 2016 -messuilla. Vanhustyö -tapahtumat ovat vanhustyön ammattilaisille tarkoitettuja koulutus- ja näyttelytapahtumia, joissa käsitellään ajankohtaisia ja toivottuja teemoja alan parhaiden asiantuntijoiden ja tunnettujen puhujien esittäminä.

– Messut vetivät todella paljon vanhustyön ammattilaisia pistäytymään DomaCare-ständillä. Erityisesti tarjoamamme mobiilit ratkaisut ovat herättäneet kiinnostusta, toteaa messuilla esittelijänä toiminut Petteri Saarinen.

Lue lisää ›

Mehiläinen Hoivapalvelut Oy valitsi DomaCaren

5.1.2016 | Ajankohtaista

logo-mehilainen Mediverkko Hoivapalvelut Oy:n ja Mehiläinen Oy:n yhdistymisen myötä viime marraskuussa syntynyt uusi yritys Mehiläinen Hoivapalvelut Oy valitsi vuodenvaihteessa palvelutalojensa käyttöön Invian Oy:n kehittämän DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän. Valinnan teki luontevaksi se, että Mediverkko Hoivapalveluissa on oltu jo vuodesta 2009 DomaCaren tyytyväisiä käyttäjiä. Nyt perustettavassa uudessa yhtiössä tulee olemaan noin 1200 asumispalvelun asiakaspaikkaa, mikä tarkoittaa DomaCaren käyttöönottoa koko ikääntyneiden toimialalla.

- DomaCare on ikääntyneiden asumispalveluille erinomaisesti soveltuva toiminnanohjausjärjestelmä. Meille se mahdollistaa esimerkiksi toiminnan tehokkaan seurannan sekä asiakkaidemme yksilöllisen hoivan suunnittelun ja vaikuttavuuden arvioinnin, kiteyttää Johanna Asklöf, Mehiläinen Oy:n liiketoimintajohtaja.

Alan johtava järjestelmä

Nyt DomaCaren käyttäjäksi siirtyvä yli 100-vuotias Mehiläinen on yksi Suomen suurimmista sosiaali- ja hoitoalan yrityksistä. Mehiläisen palvelutarjontaan kuuluvat lääkäri- ja sairaalapalveluiden lisäksi muun muassa ikääntyneiden tehostettu palveluasuminen, mielenterveyskuntoutus ja vammaisten asumispalvelut.

- Olemme todella iloisia uudesta asiakkuudesta. Mehiläinen on yksi Suomen suurimmista hoiva-alan toimijoista ja tämä on hyvä askel meille matkalla kohti markkinajohtajuutta. Muista Suomen suurimmista toimijoista asiakkainamme ovat jo Mainio Vire, Esperi Care ja Mikeva, sanoo Invian Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Jussila.

Vuodesta 2005 lähtien kehitetyllä DomaCarella on vahva ja vakiintunut asema osana suomalaista sosiaali- ja hoiva-alaa, jota käyttävät päivittäin tuhannet tyytyväiset hoiva-alan ammattilaiset.

- Tänä päivänä DomaCare on yksi alansa nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä ohjelmistoratkaisuista, toteaa Jussila.

Liikkuvan työn kasvu

Tämän hetken suurin kasvu tapahtuu hoiva-alalla liikkuvan työn parissa, mikä tarkoittaa sujuvasti toimivien mobiiliratkaisujen merkityksen korostumista yritysten valitessa käyttöönsä erilaisia järjestelmiä.

- On hienoa, että pääsemme Mehiläisen kanssa hyödyntämään kehittämäämme mobiilijärjestelmää osana heidän laadukkaiden hoivapalveluiden toteuttamista. Tarjoamme mielellämme apuamme ja osaamistamme myös uusien toimintaprosessien kehittämisessä, lisää vielä Jussila lopuksi.

Lue lisää ›