Ajankohtaista

RAI-koulutukset kevät 2017, Helsinki ja Turku

24.3.2017 | Ajankohtaista

PARANNA OSAAMISTASI RAI-KOULUTUSTEN AVULLA

Invian Oy järjestää RAI-laitoshoidon koulutuksen Helsingissä torstaina 4.5.2017 ja perjantaina 5.5.2017 sekä Turussa perjantaina 19.5.2017. Kouluttajina toimivat Suomen huippua olevat GeroFuture Oy:n RAI-erityisasiantuntijat. Voit osallistu halutessasi vain yhteen koulutukseen tai vaikka kaikkiin.

Ilmoittaudu samantien sillä paikkoja koulutukseen on tarjolla vain rajoitetusti ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestestyksessä. Kurssin jälkeen osallistujat saavat käyttöönsä RAI-asiantuntijoiden tekemät luentomateriaalit sekä todistuksen koulutukseen osallistumisesta.

RAI LTC -peruskoulutukset

  • RAI-arvioinnin tekeminen, Helsinki 5.5.2017
  • RAI-tiedon hyödyntäminen hoidonsuunnitteluprosessissa, Helsinki 5.5.2017
  • RAI-arvioinnin tekeminen, Turku 19.5.2017

RAI LTC -esimieskoulutukset

  • Uudet/aloittelevat RAI-käyttäjät – Yhteinen RAI-alkuorientaatio johtajille ja avainhenkilöille RAI:n käytön suunnittelun ja aloituksen tueksi, Helsinki 4.5.2017
  • RAI-järjestelmän hyödyntäminen kuntoutumista edistävän toiminnan johtamisessa, Helsinki 4.5.2017
  • Yhteinen RAI-alkuorientaatio johtajille sekä avainhenkilöille RAI:n käytön suunnittelun ja aloituksen tueksi, Turku 19.5.2017

HUOM. Ilmoittautuminen on sitova ja päättyy Helsingin kurssien osalta 30.4.2017 ja Turun 14.5.2017.

Ilmoittaudu koulutuksiin täällä »

Lue lisää ›

SOSTE-risteilyn arvonnan tulos

6.9.2016 | Ajankohtaista

Invian Oy:n järjestämä arvonta SOSTE-risteilyn lippupaketista sai runsaasti osallistujia. Olemme nyt tehneet arvonnan kaikkien osallistujien kesken ja arpaonni suosi tällä kertaa Joni Karlssonia.

DomaCare-tiimi onnittelee Jonia voitosta. Voittajaan on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä.

Voittaja saa neljän hengen lippupaketin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille tarkoitetulle SOSTE-risteilylle. Lippupaketti sisältää risteily-/tapahtumaliput neljälle (4) hengelle, buffet-ruokailun ja aamiaisen laivalla sekä majoittumisen yhdessä neljän hengen hyttiin.

SOSTE-risteily

M/S SOSTE on koulutus- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä yhteistyökumppaneille: niin järjestöille, julkiselle sektorille kuin yksityisille toimijoille. Luvassa on ajankohtaista, laadukasta ja monipuolista ohjelmaa järjestöjä, hyvinvointia ja yhteiskuntaa koskevista aiheista, kohtaamisia ja verkostoitumista sekä tietysti ripaus viihdettä ja virkistäytymistä.

Tutustu tarkemmin SOSTE-risteilyn aikatauluihin ja ohjelmaan SOSTEn sivuilla.

Lue lisää ›

Invian Oy SOSTE-risteilyn (4.-5.10.2016) pääyhteistyökumppanina

29.8.2016 | Ajankohtaista

soste_banneri_3

Sosiaali- ja terveysalan vuoden huipputapaaminen on täällä taas! SOSTE-risteily järjestetään 4.-5.10.2016 Tallinkin Baltic Queen -laivalla, josta löytyy todella monipuolinen ohjelmakattaus sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Tapahtuma koostuu erilaisista koulutuksista, luennoista, työpajoista ja tietoiskuista. Laivalla voit myös helposti verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa sekä kierrellä lukemattomilla alan näytteilleasettajien pisteillä. Löydät myös DomaCare-tiimimme Invianin näyttelypisteeltä.

Invian Oy SOSTEn pääyhteistyökumppanina

Invian Oy toimii yhtenä SOSTE-risteilyn pääyhteistyökumppaneista ja näymme monella tapaa SOSTE-risteilyn aikana niin näytteilleasettajana kuin tilaisuuksien järjestäjänä.

Tervetuloa DomaCare Afterwork -tilaisuuteen SOSTE-risteilyllä

Invian Oy kutsuu kaikki nykyiset ja tulevat asiakkaat tai muuten vain DomaCaresta kiinnostuneet Afterworkeille. Juomien lisäksi tarjolla vinkkejä ja case-esimerkkejä DomaCaren käytöstä. Tapahtuma järjestetään laivalla 4.10.2016 klo 20:45–21:30 myöhemmin tarkentuvassa paikassa.

Invian Oy järjestää keskustelutilaisuuden SOSTEn teknologiakattaukseen

Tilaisuus järjestetään osana SOSTEn teknologiakattausta otsikolla Yhteistyöllä onnistuneeseen tietojärjestelmän käyttöönottoon. Tilaisuudessa keskustellaan katkeamattoman vuoropuhelun merkityksestä toimitusketjun läpi ja koko ohjelman elinkaaren ajan.

Monipuolinen ohjelmatarjonta

Yli 200 puheenvuoroa tarjoavat huikean kokonaisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista ja nousta sosiaali- ja terveysalan huipulle. DomaCare-tiimi on mukana SOSTE-risteilyllä keskustelemassa teknologian vaikutuksesta sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimintaan.

Risteilyn koko ohjelmaan voit tutustua SOSTEn sivuilla.

Lue lisää ›

Coronaria Hoitoketju Oy valitsi DomaCaren

13.6.2016 | Ajankohtaista

Coronaria Hoitoketju Oy ottaa DomaCare -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön valtakunnallisesti. DomaCare on Suomen johtava hoiva- ja sosiaalialan toiminnanohjausjärjestelmä, joka tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia työkaluja yrityksen toiminnan sähköistämiseksi ja tehostamiseksi. Coronaria on kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut yritys, joka työllistää tällä hetkellä yli 2000 henkilöä Suomessa liikevaihdon ollessa noin 150 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Oikeat työkalut
toiminnan tehostamiseksi

DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia työkaluja yrityksen toiminnan sähköistämiseksi ja tehostamiseksi. Erityisesti DomaCaren mobiilit ratkaisut tuovat hoitajien arkeen sitä joustoa ja liikkuvuutta jota heidän työssään päivittäin tarvitaan.

– Olemme todella innoissamme DomaCaren käyttöönotosta ja sen tarjoamista uusista mahdollisuuksista. Tarkoituksenamme on kehittää teknologialähtöisesti omaa toimintaamme hoivan laadun sekä taloushallinnon tehostamiseksi. Tähän DomaCare antaa hyvät edellytykset, kertoo ICT Päällikkö Suvi Alatalo Coronarialta.

Hoitotyön tehostamisen lisäksi DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmästä löytyy integraatiot jo yli 30 Suomessa käytössä olevan taloushallinnon järjestelmän kanssa. Uusimpiin laskutusosion ominaisuuksiin kuuluu myös PSOP-integraatio, jonka avulla PSOP-palvelusetelien laskutus voidaan siirtää suoraan sähköisesti – ilman käsin tehtäviä välivaiheita – Kuntien Tieran ylläpitämään valtakunnalliseen Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmään.

Yhteistyöllä on merkitystä

DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmää on kehitetty aivan alusta alkaen yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Heidän toiveensa ja kehitysehdotuksensa ovat ohjanneet DomaCaren Suomen monipuolisimmaksi ja hoiva-alan erityiset käytänteet huomioivaksi ohjelmistoksi. Tämä pitkä ja laaja kehitysyhteistyö takaa edelleen sen, että DomaCare mukautuu vastaamaan käyttäjiensä tarpeita oli kyseessä sitten pieni kymmenen hengen tai suuri monien yksiköiden yritys.

– Jatkuva yhteistyö asiakasyritysten kanssa on meille todella tärkeää, sillä haluamme DomaCaren olevan hoiva- ja sosiaalialan teknologian kärjessä tulevaisuudessakin, toteaa Invian Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Jussila.

– Olemme todella iloisia saadessamme Coronaria Hoitoketjun kaltaisen merkittävän suomalaisen hoiva-alan asiakkaan yhteistyökumppaniksemme kehittymään ja kehittämään hoiva-alan käytänteitä kanssamme!

Lue lisää ›

DomaCare TERVE-SOS 2016 -messuilla Seinäjoella

19.5.2016 | Ajankohtaista

kuva_3b

Invian Oy:n Petteri Saarinen oli esittelemässä DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän monia uusia ominaisuuksi TERVE-SOS 2016 -messukävijöille Seinäjoella 18.–19.5.2016. Kaikki yhteystietonsa DomaCare-esittelypisteellä jättäneet saivat omakseen kesän komeimmat pokat!

Kiinostuitko DomaCaresta messuilla vieraillessasi, mutta unohdit jättää yhteystietosi?

Ei hätää sillä meihin saat yhteyden helposti myös nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta sekä puhelimitse 020 7424 0900 ja sähköpostilla info@invian.fi.

kuva_1

Lue lisää ›

Web Frontend Developer (Summer trainee position)

19.4.2016 | Ajankohtaista

{

"employmentPosition": {

"name": "Web Frontend Developer",

"type": "Summer trainee",

"start": "As soon as possible",

"end": "Autum 2016",

"continuationPossible": true,

"employer": {

"name": "Invian Oy",

"website": "http://invian.fi",

siteLocation”: ”Oulu”,

"contactPerson": {

"firstName": "Arttu",

"lastName": "Tanner",

"phone": "+358 40 8275446",

"email": "arttu.tanner@invian.fi",

"preferredEmailTopic": "Web Frontend Developer"

}

},

"responsibilities": [

"Developing Web-applications with senior Frontend developer",

"Working with backend developers",

"Implementing user interfaces created by UX-designer"

],

"technologies": [

"AngularJS",

"SASS/CSS",

"REST",

"ES6",

"Responsive design",

"GIT"

],

"pleaseInclude": [

"CV",

"Examples of previous projects"

]

}

}

Come work for us!

 

Lue lisää ›