Ilmoittautuminen RAI-verkkokoulutukseen

Paranna RAI-osaamistasi verkkokoulutuksen avulla

Invian Oy järjestää kaikille kiinnostuneille avoimen RAI-laitoshoidon koulutuksen* perjantaina 25.11.2016 ja 9.12.2016 klo 10–14. Koulutuspäivät ovat identtisiä keskenään, joten ilmoittaudu vain toiseen koulutuspäivistä. Koulutuksen aikana käydään läpi arvion tekeminen ja tehdään katsaus tulosten tulkitsemiseen ja hoitosuunnitelman tekemiseen. Koulutuksen toinen osa järjestetään vuoden 2017 tammi-helmikuussa, jolloin aiheena on RAI-tulosten tulkinta ja hoitosuunnitelman tekeminen tulosten pohjalta.

Koulutuskokonaisuuteen kuuluu vielä lisäksi kaksi muuta myöhemmin järjestettävää koulutusta. Kolmas osio käsittelee esimiesten koulutusta, jossa perehdytään tulosten luotettavuuteen sekä selvennetään niiden hyödyntämistä esimiestyössä. Neljäs koulutus pitää sisällään laadukkaan hoitotyön kirjaamisen. Jatkokoulutusten aikatauluista ilmoitamme loppuvuoden aikana. Tarkoituksenamme on ylläpitää jatkuvaa koulutusohjelmaa, jossa kaikki koulutusten osat pyörivät säännöllisesti. Nyt ilmoitetut koulutukset pidetään uudelleen ensi vuoden helmikuussa. Koulutuksia järjestetään tarpeen vaatiessa lisää.

Ilmoittautuminen perjantain 25.11.2016 koulutukseen on päättynyt. 9.12.2016 koulutukseen on vielä paikkoja jäljellä. Ilmoittautuminen päättyy 7.12.2016.

HUOM. Ilmoittautuminen on sitova.

HUOM. Ilmoittautumisen jälkeen et saa heti vahvistusviestiä vaan vahvistusviestit lähetetään kootusti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kaikki tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia.

*Pakollinen

  Osallistujan tiedot

  Kysymys on pakollinen
  Kysymys on pakollinen
  Kysymys on pakollinen
  Kysymys on pakollinen

  Yrityksen tiedot

  Kysymys on pakollinen
  Kysymys on pakollinen
  Kysymys on pakollinen
  Kysymys on pakollinen

  Koulutus

  Kysymys on pakollinen
  Älä koskaan lähetä salasanaa Google Formsin kautta.

RAI-koulutus järjestetään verkkokoulutuksena, jonka aikana kurssiosallistujat pääsevät osallistumaan suorana lähetyksenä toteutettavaan RAI-koulutukseen omalta tietokoneeltaan sekä heille tehdyn kurssimateriaalin ja koulutuksen onnistumista mittaavat testit. Kurssin jälkeen osallistujat saavat käyttöönsä RAI-asiantuntijoiden tekemät luentotallenteet sekä todistuksen koulutukseen osallistumisesta.

Invian Oy:n järjestämä RAI-verkkokoulutus on kaikille avoin. Mukaan pääsevät kaikki halukkaat, niin DomaCare-asiakkaat kuin muutkin, ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioi kuitenkin, että paikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten kurssille pääsy kannattaa varmistaa hyvissä ajoin.

RAI-verkkokoulutus lyhyesti

 • Kurssin nimi: RAI-arvion tekeminen
 • Koulutukset: Perjantaina 25.11.2016 klo 10–14 ja perjantaina 9.12.2016 klo 10–14 (koulutukset ovat identtiset, ilmoittaudu vain toiseen)
 • Hinta: 50 euroa / henkilö (+ alv)
 • Ohjelma:  Aloitus klo 10:00. Lounastauko klo 11:45-12:15. Lopetus klo 14:00.
 • Osallistujat: Koulutus on avoin kaikille RAI-arviointien tekemisestä kiinnostuneille, myös muille kuin DomaCare-asiakkaille
 • Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset Nettilomakkeen kautta

Ilmoittaudu nyt sillä paikkoja on tarjolla rajoitetusti!

Varmista paikkasi RAI-verkkokoulutuksessa ilmoittautumissivumme kautta. Ilmoittaudu samantien sillä paikkoja koulutukseen on tarjolla vain rajoitetusti ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestestyksessä.