RAI-toimintakykyarvio

DomaCare RAI tehokkaaseen hoidon
laadun mittaamiseen ja seurantaan

DomaCare mahdollistaa RAI-toimintakykyarvioiden tekemisen suoraan toiminnanohjausjärjestelmässä. Tämä tehostaa työaikaa ja kehittää asiakastyön laatua merkittävästi. Kun RAI on integroitu tietojärjestelmään ja tietojen keruu kokonaan automatisoitu siirtyy tietojen käytettävyys täysin uudelle tasolle. DomaCaren RAI-toimintakykyarvio on tehty yhteistyössä THL:n kanssa ja se on tarjolla kaikille DomaCaren käyttäjille.

”Henkilökunta kokee ensimmäistä kertaa RAI:n palvelevan käytännön hoitotyötä, koska DomaCare nostaa keskeisiä huomioita esille ja tuo ne osaksi päivittäistä toimintaa.”

– Irene Valo, palvelutoimenjohtaja, Espoon Eläkekotisäätiö

RAI-toimintakykyarvio DomaCare Mobiilissa

RAI-toimintakykyarviosta nostetut asiakaskohtaiset hoidon tavoitteet näkyvät ensimmäisenä mobiilissa päivittäiskirjauksia tehtäessä. Näin tavoitteet nivoutuvat osaksi hoitajien päivittäisiä rutiineja.

RAI:n vaatima moniammatillisuus tulee mukaan kiinteänä osana DomaCaren RAI-arviota intensiivijakso-toiminnallisuuden myötä.

RAI henkilökohtaisen hoitosuunnitelman pohjana

RAI-toimintakykyarviota voit käyttää pohjana luodessasi asiakkaillesi henkilökohtaisen hoitosuunnitelman hoidon laatua mittaavine tavoitteineen. Asettamiesi tavoitteiden pohjalta DomaCare pyytää hoitajia kiinnittämään huomiota erityisesti näihin asioihin asiakkaasi arjessa ja raportoimaan niiden onnistumisesta järjestelmän kautta. DomaCaren avulla näet yhdestä paikasta, kuinka asiakkaillesi asettamat tavoitteet toteutuvat ja pystyt reagoimaan mahdollisiin ongelmiin nopeasti.

Lisäksi hoitajien keräämä RAI- ja tavoitedata voidaan muuttaa visuaalisiksi ja selkeiksi graafeiksi DomaCaressa. Graafien avulla teet yhdellä silmäyksellä esimerkiksi vertailun eri yksiköiden välillä.

Lue DomaCaren muista monipuolisista ominaisuuksista täältä »

Mikä on RAI-toimintakykyarvio?

RAI on kansainvälisesti standardoitu kysely, joka on kehitetty laadun ja kustannusvaikuttavuuden arviointiin ja seurantaan. RAI:n avulla voit tehdä vaativia säännöllisiä ja strukturoituja tiedonkeruutoimenpiteitä asiakkaidesi voinnista.

Invian Oy on tehnyt kansainvälisen InterRAI-organisaation kanssa lisensointisopimuksen koskien kaikkia RAI-instrumentteja:

  • LTC (Laitoshoito)
  • HC (Kotihoito)
  • MH (Mielenterveys)
  • CMH (Psykiatrinen avohoito)
  • ID (Kehitysvamma)

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva RAI-tarjouskysely ja jätä yhteystietosi niin saat paluupostissa arvion kustannuksesta muutaman tunnin sisällä. Halutessasi voit myös kysyä lisää DomaCare RAI:sta tai pyytää henkilökohtaisen esittelyn sähköpostilla info@invian.fi tai soittamalla numeroon 020 7424 090.

Yhteystiedot

Nimi (pakollinen)

Yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Yrityksen tiedot

Koko

RAI-arvioiden määrä

Viesti (vapaaehtoinen)

Viesti