Kanta-palvelut osana DomaCarea

DomaCarella otat käyttöösi
kansalliset Kanta-palvelut

Haluamme olla etulinjassa kehittämässä uusia toiminnallisuuksia ja tarjoamassa asiakkaillemme helpon tavan käyttää THL:n valtakunnallisia Kanta-palveluita osana toiminnanohjausjärjestelmäämme.

Reseptipalvelut

DomaCare Medi on helppokäyttöinen, Kelan hyväksymä reseptijärjestelmä, jonka kautta hoitajat voivat pyytää reseptiuusintoja potilaille ja lääkärit kirjoittaa sähköisiä lääkemääräyksiä.

Kirjautuminen DomaCare Medi -järjestelmään tapahtuu vahvalla tunnistusmenetelmällä. Käytössä olevat tunnistautumistavat ovat matkapuhelinoperaattorin toimittama mobiilivarmenne ja terveydenhuollon ammattivarmenne (toimikortti). Lääkemääräyksiä on mahdollista kirjoittaa ainoastaan silloin, kun tunnistus on tehty käyttäen terveydenhuollon ammattivarmennetta.

Järjestelmä on tehty noudattaen samoja tietoturva- ja salausstandardeja joita suomalaiset verkkopankitkin käyttävät. Lisäksi tietokantojen kaksinkertaisen, päivittäisen varmuuskopioinnin ansiosta asiakkaiden tiedot pysyvät aina tallessa.

Potilastiedon arkisto

DomaCare mahdollistaa myös tietojen siirron suoraan valtakunnalliseen Potilastiedon arkistoon. Potilastietojen arkisto tarjoaa kansalaisille mahdollisuuden tarkastella omia potilastietojaan tietokoneeltaan vaivattomasti, ajasta ja paikasta riippumatta.

Esittely ja tarjouspyynnöt

Kysy lisää ja pyydä esittely asiakaspalvelustamme puhelimitse 020 7424 090 tai sähköpostilla tuki@domacare.fi.

Kanta-palvelut

Resepti-palvelu, Lääketietokanta, Potilastiedon arkisto ja Tiedonhallintapalvelu sekä Omakanta ovat uusia suomalaisia julkisia palveluja, joita koordinoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Palveluja kutsutaan Kanta-palveluiksi. Ne muodostavat lainsäädäntöön perustuvan ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, joka tulee kansalaisten, terveydenhuollon ja apteekkien käyttöön.

Lue lisää aiheesta THL:n Kanta-sivuilta »