Mikeva päivittää asiakastietojärjestelmänsä

12.11.2013 | Ajankohtaista

Mikeva Oy ja Invian Oy ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta, joka mahdollistaa DomaCaren laajan käyttöönoton Mikevan yksiköissä. Mikeva Oy:n toiminta kattaa kuntoutus-, tuki-, terapia-, ja asumispalvelut kehitysvammaisille, päihde- ja mielenterveysasiakkaille, ikääntyneille sekä lapsille ja nuorille. Palveluja Mikeva tuottaa yli 70:ssä yksikössä ympäri maata. DomaCaren käyttäjiksi tulevia työntekijöitä Mikevalla on noin 1000. Pilottihankkeet on jo ensimmäisissä yksiköissä käynnissä ja ensi kevään aikana tavoitellaan järjestelmälle valtakunnallista käyttöönottoa.
“Toimintamme jatkuvasti kasvaessa myös asiakastietojärjestelmää koskevat vaatimuksemme laajenevat. Näemme asiakastietojärjestelmän oleellisena osana toiminnanohjaustamme varmistamassa asukaslähtöisen palvelulupauksemme toteutumista. DomaCare tukee laatustandardiemme mukaista hoivatyötä ja tämän eri prosesseja.” – Minna Väänänen, kehityspäällikkö, Mikeva Oy

Lue lisää…

Helsingin Diakonissalaitos valitsi DomaCaren

1.11.2013 | Ajankohtaista

Helsingin diakonissalaitoksen konserni on valinnut DomaCaren hoivapalveluiden sekä päihde- ja mielenterveyspalveluiden käyttöön.

Käyttäjämäärä tulee olemaan useita satoja, joten kyseessä on kannaltamme merkittävä panostus. DomaCaren valinnassa tärkeitä tekijöitä olivat sen käyttäjäystävällisyys ja monipuolisuus. Olemme iloisia järjestelmän valinnasta ja odotamme yhteistyöltä paljon.
-Riitta-Leena Rossi, Talousjohtaja, Helsingin Diakonissalaitos

DomaCaren suosio kasvaa

1.10.2013 | Ajankohtaista

Vuoden 2013 aikana olemme kasvattaneet asiakasmääräämme huikeasti.

Loppuvuoden aikana julkistamme pari todella isoa uutista, joten kiinnostuneiden kannattaa liittyä postituslistallemme sivun oikeasta laidasta.

Kuurojen Palvelusäätiö valitsi DomaCaren

25.3.2013 | Ajankohtaista

Vuonna 1897 toimintansa aloittanut Kuurojen Palvelusäätiö on valinnut DomaCaren uudeksi asiakastietojärjestelmäkseen. Toimintaansa jatkuvasti kehittävän organisaation tarpeet kasvavat jatkuvasti ja tätä valintaa edelsikin huolellisesti valmisteltu hankintaprosessi. Tärkeimpinä kriteereinä valinnassa olivat järjestelmän käytettävyys ja laajaa organisaatiota palvelevat toiminnallisuudet, kuten laskutus ja tilastointi. Järjestelmän toimittajalta vaadittiin myös hyviä referenssejä ja kykyä toimia ohjelmistokumppanina Kuurojen Palvelusäätiön toiminnan kehityksessä.
Jouni Riihimäki, Palvelujohtaja, Kuurojen Palvelusäätiö 3/2013:
- Olemme viimeksi kuluneen vuoden aikana tutustuneet useaan asiakastietojärjestelmään ja loppusuoralla oli kolme järjestelmää, jotka kaikki ovat erikoistuneet sosiaalialalle. DomaCare erottui hyvän käytettävyyden ansiosta muista järjestelmistä. Haimme kokonaisvaltaista ohjelmistoa ja DomaCare vakuutti meidät myös muilla ominaisuuksillaan. Olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme ja alkavaan yhteistyöhön Invian Oy:n kanssa.

TERVE-SOS messut 8.-9.5.2012

8.5.2012 | Ajankohtaista

Olemme mukana Tampereella pidettävillä TERVE-SOS -messuilla. Osastomme numero on 81. Tervetuloa tutustumaan!

DomaCare TERVE-SOS messuilla 2012 Tampere-talossa.

DomaCaren uudet kotisivut on avattu

3.5.2012 | Ajankohtaista

www.domacare.fi sivusto on uusittu.

DomaCare

020 7424 0900 | info@invian.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Yritys
Yhteyshenkilö
Sähköposti
Puhelin
Haluan jatkossa tietoja koskien tuotetta:
DomaCare

Periaatteemme koskien sähköpostiosoitteita

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää! Jätä yhteydenottopyyntö